ZNAČAJKE SERVIS24 WMS-a

Sustav upravljanja robom u regalnim skladištima primarno je razvijan za potrebe tvrtki kojima je logistika i skladištenje primarna djelatnost. Sustav je u operativnom radu 10 godina tijekom kojih je kontinuirano nadograđivan prema potrebama korisnika.


Servis24 WMS je primjenjiv na sve tvrtke kojima je skladištenje roba jedna od većih i važnijih djelatnosti i obuhvaća sve procese koji su potrebni da bi se roba najekonomičnije preuzela u skladište,pravilno posložila u skladištu i isporučila krajnjim korisnicima.


U okviru desktop aplikacije nalaze se izvješća, primjerice: pregled izlaza artikla, sljedivost artikla, pregled kretanja artikla po LOT broju, pregled rada djelatnika, statistika rada djelatnika, zauzetost lokacija, slobodne lokacije, pregled robe kojoj ističe rok trajanja za n dana, itd.


U ovome trenutku kroz naše poslovno rješenje za upravljanje skladištem se skladišti roba za 120 tvrtki na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Austrije.


Tijekom desetgodišnjeg razvoja razvili smo interface kojim smo povezani s više od 20 ERP sustava prisutnih na Hrvatskom tržištu (primjerice SAP, 4D Wand, Pantheon, Jupiter Software, itd). Dvosmjerna komunikaciju između ERP i WMS sustava omogućuje da nalog za slaganje robe nakon obrade u WMS sustavu, u ERP vraća točno obrađene količine na skladištu čime krajnji kupac dobiva dokument uz robu s ispravnim količinama i artiklima.

Info

SKLADIŠTE

Upravljanje skladištem

Servis24 WMS je cjelovit 3PL softver za tvrtke koje rade skladištenje i transport za jednog ili više klijenata.

Saznaj više...
SKLADIŠTE

Upravljanje proizvodnjom

Program za proizvodnju razvijen je za potrebe serijske proizvodnje i obuhvaća sve procese u proizvodnji.

Saznaj više...
SKLADIŠTE

Mobilna distribucija

Mobilna distribucija omogućava praćenje utovara, dostave i istovara pošiljaka putem mobilnog uređaja u realnom vremenu.

Saznaj više...
SKLADIŠTE

Sustav za prodaju karata

Proces prodaje karata za brodsku liniju te prodaju karata za izlete na jednom ili više prodajnih mjesta.

Saznaj više...
 SKLADIŠTE

Aktiva info d.o.o.

Bobovica 8a

10430 Samobor

tel: +385 1 7777 661

fax: +385 1 7777 659

mail: info@aktiva-info.hr