O NAMA


Aktiva Info d.o.o. za informatičke usluge osnovana je 2001. godine. Osnovna djelatnost je projektiranje, izrada i implementacija poslovnih programskih sustava prema potrebama i zahtjevima korisnika s posebnim naglaskom na sustave iz područja logistike (WMS) u kojima ima dugogodišnje iskustvo u praksi.

Sustav upravljanja visokoregalnim skladištima primarno je razvijan za potrebe tvrtke Lagermax-AED Croatia d.o.o. Sustav je u operativnom radu 10 godina tijekom kojih je kontinuirano unapređivan prema potrebama korisnika.

Osim WMS-a sustava razvijeno je i u potpunosti integrirano poslovno rješenje koje prati sve procese proizvodnje bez papirnatih dokumenata.

U ovome trenutku naše poslovno rješenje za upravljanje skladištem posredno pokriva djelatnost od 120 tvrtki na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Bugarske i Austrije.

Naša programska rješenja baziraju se na Microsoft SQL Server bazi podataka, a razvijaju se uz pomoć Microsoft razvojnih alata zadnje generacije koja nam omogućuje povezivanje WMS-a s postojećim programima korisnika.
Pristup svim podacima omogućen je i preko WEB sučelja.

Programska rješenja iz naše ponude proizvodi su visoke kvalitete i snažna su kompetitivna prednost, a kontinuirano ulaganje u najnoviju tehnologiju te ukupna znanja iz područja logistike su naše komparativne prednosti.

Neke od naših komparativnih prednosti su:

 • hrvatski proizvod:
 • Servis24 WMS hrvatski je proizvod, tvrtka Aktiva Info proizvođač je softvera i vlasnik izvornog koda, što nam omogućava da u vrlo kratkom roku radimo izmjene i dorade čime možemo pratiti sve specifične zahtjeve korisnika.
 • iskustvo u poslovanju s robom od preko 120 tvrtki (vlasnika roba):
 • Djelatnici tvrtke Aktiva Info imaju preko 10 godina iskustva na u radu i implementaciji WMS-a u zemljama u regiji. Microsoft tehnologija i SQL baze omogućuju nam stabilnost sustava koji radi na velikim skladištima i velikim brojem radnika u skladištu bez zastoja. Obzirom da su naši korisnici osim distributerskih kompanija veliki inozemni i domaći logističari, imamo veliko iskustvo u poslovanju s različitim vrstama robe i različitim pakiranjima koja uvjetuju specifične poslovne procese.
 • naši partneri nemaju rizik za izvršenje posla:
 • Rizik partnera s kojim sklapamo ugovor praktično i ne postoji, jer rizik izvršenja posla preuzima u potpunosti naša tvrtka. Naš uobičajeni način rada je da se po potpisu ugovora naplati određeni postotak ukupne ugovorene cijene za licence i implementaciju. Za uplaćeni iznos avansa možemo izdati garanciju za uspješno obavljanje posla, a ostatak ugovorene vrijednosti isplaćuje se nakon implementacije sustava u dinamici i rokovima koje dogovaramo s partnerom.
 • financiranje:
 • U mogućnosti smo ponuditi obročnu otplatu na više rata, moguće je i ugovoriti najam cjelokupnog WMS rješenja.
 • razvijena dodatna programska rješenja uz WMS sustav:
 • Uz WMS, naša tvrtka je razvila i dodatna rješenja koja su plug&play rješenja uz naš WMS, a to su:
  a) Servis24 B2B naručivanje putem WEB sučelja - Servis24 B2B omogućava da neograničen broj ovlaštenih subjekata pristupa informacijama o robi u realnom vremenu (cijena, količina, tehničke karakteristike, itd.) te da uz odobrenje nositelja posla (davanjem korisničkog imena i lozinke) dostavlja narudžbe u dogovorenom formatu koje se uvoze u ERP sustav. Na taj način narudžbe (potrebe za isporukom) u sustav inicijalno unose kupci, i time se bitno smanjuju pogreške i opseg rada u komercijalnom odjelu. Kupcu (naručitelju) se daje informacija da li ima ili nema robe na skladištu, a naručenu robu moguće je rezervirati na skladištu baš za tog kupca u određenom periodu.
  b) Servis24 Mobilna distribucija - programsko rješenje Servis24 - mobilna distribucija omogućava:
  praćenje utovara, dostave i istovara pošiljaka pripremljenih u WMS sustavu putem mobilnog uređaja s Android operativnim sustavom u realnom vremenu te kontrolu utovara i istovara koja se radi se pomoću barkod tehnologije. Time se omogućava nadzor nad dostavom pošiljaka i informacija o točnom vremenu preuzimanja pošiljke.

Ako ste na našim stranicama pronašli za vas interesantno programsko rješenje, pozivamo vas na prezentaciju u naše urede gdje ćemo Vam na najbolji način možemo pokazati sve prednosti naših proizvoda.

SERVIS24

Bobovica 8a
HR-10430 Samobor

telefoni
+385 1 7777 661
+385 1 7777 651
+385 1 7777 652
+385 1 7777 656

fax
+385 1 7777 659

mail
info@aktiva-info.hr


SUSTAV Servis24 OBUHVAĆA PODRUČJA

Info

SKLADIŠTE

Upravljanje skladištem

Servis24 WMS je cjelovit 3PL softver za tvrtke koje rade skladištenje i transport za jednog ili više klijenata.

Saznaj više...
SKLADIŠTE

Upravljanje proizvodnjom

Program za proizvodnju razvijen je za potrebe serijske proizvodnje i obuhvaća sve procese u proizvodnji.

Saznaj više...
SKLADIŠTE

Mobilna distribucija

Mobilna distribucija omogućava praćenje utovara, dostave i istovara pošiljaka putem mobilnog uređaja u realnom vremenu.

Saznaj više...
SKLADIŠTE

Sustav za prodaju karata

Proces prodaje karata za brodsku liniju te prodaju karata za izlete na jednom ili više prodajnih mjesta.

Saznaj više...
 SKLADIŠTE

Aktiva info d.o.o.

Bobovica 8a

10430 Samobor

tel: +385 1 7777 661

fax: +385 1 7777 659

mail: info@aktiva-info.hr